Emotionele Lagen Test

 

De Emotionele Lagen Test (E.L.T.) is een test die uitgevoerd wordt met behulp van de biosensor en de Flowerplex test set. 

 

De Flowerplex (Balance Pharma) set is ontwikkeld door de Martina Medical Research b.v. en bevat testfilters met granules, die kwaliteiten van o.a. bloesems uit Europa en de Verenigde staten, gecombineerd met elixers van edelgesteente en andere homeo-energetische bestanddelen uit het rijk der mineralen, planten en dieren bevatten. Ook zijn de 5 elementen vertegenwoordigd in de set vanuit de oosterse leer.  

 

De biosensor is een meetinstrument ontwikkelt door Dr. Oberbach, waarmee je het bio-energetisch veld van het lichaam kan testen. Het is een testinstrument waarmee je energieblokkades en stoorvelden kunt opsporen en meten. Je kan het vergelijken met een pendel of wichelroede, alleen werkt het een stuk gevoeliger. 

 

De E.L.T. is bedoeld om inzicht te krijgen in de emotionele patronen omtrent een hulpvraag. Hierbij wordt tot maximaal 3 lagen diep gegaan. De diepste laag is ook de belangrijkste laag om in te werken. Deze zit het dichtst bij de oorsprong van het pijnstuk.  

 

Op elke laag kom je een emotie tegen die onbalans veroorzaakt. Deze wordt dan vertegenwoordigd door de corresponderende granulen die in het buisje zitten uit de Flowerplex set, die wordt uitgezocht met behulp van de biosensor. 

 

Doordat je dit buisje vasthoudt, krijg je meer energetisch bewustzijn en kun je bewuster in contact komt met hetgeen er blokkeert. Dit wordt vervolgens besproken. 

 

Dan wordt getest welke kwaliteit nodig is om de balans te herstellen op die emotionele laag. Dit buisje krijg je ook in je handen aangereikt.  Ook nu kan je meer energetisch bewustzijn ervaren en bewuster in contact komen met hetgeen dat je heelt. Dit wordt besproken. 

 

Doordat je per laag de buisjes vasthoudt ontstaat er een energetische verbinding waardoor het probleem op die laag tijdens de test niet meer aanwezig is. Hierdoor kan er op een diepere laag gekeken worden.  De procedure herhaalt zich voor de genoemde 3 lagen. 

 

Als dan duidelijkheid is verschaft over de laatste en diepste laag kan een gericht behandeltraject uitgestippeld worden. Dit gebeurd direct na de E.L.T.