Reactie plaatsen

Reacties

Jane
9 maanden geleden

Gisteren een reiki behandeling gehad van Tim. Een bijzonder fijne ervaring en ook bij het kaartleggen inzichten gekregen. Tim is een hele prettige persoon, straalt rust uit en geeft duidelijke uitleg.

Angelique
10 maanden geleden

Gisterenavond een fijne ontspannende avond gehad bij de workshop intuïtief tekenen bij Tim. Weer mooie inzichten gekregen in mezelf als ook mijn spirituele groei die ik doorgemaakt heb afgelopen jaren. Het was fijn Tim dankjewel namaste 🙏🏻

Sandra
10 maanden geleden

Gisteravond de workshop intuïtief tekenen gedaan. Ik heb een heerlijke avond waarbij ik alle ruimte had om tot rust te komen. Broeder Tim laat je volledig op je gemak voelen. Na het tekenen een mooie uitleg gehad waarbij ik weer tot mooie inzichten ben gekomen. Voor herhaling vatbaar.

Angelique Smeets
10 maanden geleden

Vandaag reikibehandeling gehad in combinatie met edelstenen en het in balans brengen van mijn chakra’s wat een mooie waanzinnige ervaring een prachtige reis afgelegd. Nog meer thuis gekomen bij mezelf. Zo fijn om mijn spirituele weg onder begeleiding van Tim te mogen afleggen. Mooie inzichten en boodschappen mogen ontvangen. Tim is oprecht, eerlijk met het hart op de goede plek. Ik kan het iedereen aanraden.

Debbie
een jaar geleden

Gister mijn 1ste reiki sessie gehad! Tim brengt alles heel positief en vanuit een warme hart. Geeft je inzichten en meerdere handvaten die je meteen kan toepassen. Meteen gister de 1ste stap gezet om mijn dingen op den duur energetisch in balans te krijgen en Tim zat meteen goed met alles.Mijn innerlijk kind trok de aandacht en na gister is er iets veranderd verder een hele prettige omgang en alles verliep ontspannen.Tot gauw voor de volgende stap met Tim aan mijn zijde.

Sonja
een jaar geleden

Oké waar moet ik beginnen, ben namelijk nog steeds enorm onder de indruk!
Een paar weken geleden merkte ik aan mijn zoon dat er iets was, zenuwachtig, geen rust kunnen vinden, vluchten? Hierdoor zijn wij met Tim in aanraking gekomen hij heeft toen ons huis op afstand gereinigd, dit gaf al meer rust. Gisteren is Tim bij ons thuis geweest voor een energetische reiniging. Het is dat ik erbij was anders zou ik het niet geloofd hebben . Mijn zoon bleef maar praten, daarna stelde Tim hem vragen en leerde hem naar het gevoel te luisteren en er iets mee te doen. Als ik alles moet opschrijven wordt dit een boekwerk.
Alleen maar bewondering wat gisteren gebeurd. Eindelijk weer rust en vertrouwen.
Een dikke Dankjewel
Rest mij nog te zeggen schroom niet maar maak een afspraak!

Petra Frans
een jaar geleden

Deze week een Reiki sessie gedaan bij Tim voor de 1 ste keer.
Het was een geweldige ervaring en vooral een eye opener.
Ook emotie’s kwamen vrij. Maar vooral het besef dat ik mijn eigen regie in handen moet hebben. Aan mezelf denken en van mezelf moet houden.
We zijn nu 3 dagen verder en tot op heden heb ik elke dag meerdere keren de handvaten van Tim toegepast. Het voelt zo fijn. Nooit gedacht dat deze behandeling me zoveel positieve energie en vooral handvaten kon geven.
Het verdriet omzetten naar positieve gedachtes dat ik de bal in handen moet hebben. Ik heb de regie over mijn leven en niet anderen.
Kortom geweldig. Heel heel erg bedankt Tim.

Angelique Smeets
een jaar geleden

Vandaag mijn eerste reiki behandeling gehad bij Tim. Dit was zo fijn en ontspannen, op een leuke prettige maar ook unieke manier gaat hij te werk. In contact met zijn spirituele gids gaat hij al je chakra’s langs door zijn hand op dat gebied te leggen. Bij blokkades of boodschappen die hij doorkrijgt stelt hij vragen of zegt wat hij voelt. Bij mij zat hij volledig raak met de boodschappen die ik kreeg. Heb er zoveel aan gehad een echte eyeopener waarmee ik weer verder kan in mijn spirituele groei. Als afsluiting nog mooie engelenkaarten gelegd die mooi aansloot wat ook tijdens behandeling naar boven kwam. Ik zeg een echte aanrader dankjewel Tim 🙏🏻 namaste tot de volgende sessie.

Karin graus
2 jaar geleden

Karin
Gisteren voor t eerst mogen ervaren wat meditatie kan doen. Een stuk ontspanning maar ook emoties wat een beetje onverwacht los kwamen. Even helemaal bij jezelf komen, soms gaan we daar wel eens aan voorbij. In een fijne sfeer, en een leuk contact met Tim mogen ervaren. Het is een absolute aanrader. Dank je wel Tim!

Rebecca
2 jaar geleden

Voor de eerste keer een meditatie sessie gedaan, en wat ben ik blij dat ik dit bij Tim heb mogen doen.
Ik voelde me heel erg gespannen voordat ik begon, maar na de 2e meditatie voelde ik rust in mijn lichaam. Het was bijzonder om dit mee te maken en t heeft me heel goed gedaan!