Reactie plaatsen

Reacties

Angelique Smeets
2 maanden geleden

Vandaag mijn eerste reiki behandeling gehad bij Tim. Dit was zo fijn en ontspannen, op een leuke prettige maar ook unieke manier gaat hij te werk. In contact met zijn spirituele gids gaat hij al je chakra’s langs door zijn hand op dat gebied te leggen. Bij blokkades of boodschappen die hij doorkrijgt stelt hij vragen of zegt wat hij voelt. Bij mij zat hij volledig raak met de boodschappen die ik kreeg. Heb er zoveel aan gehad een echte eyeopener waarmee ik weer verder kan in mijn spirituele groei. Als afsluiting nog mooie engelenkaarten gelegd die mooi aansloot wat ook tijdens behandeling naar boven kwam. Ik zeg een echte aanrader dankjewel Tim πŸ™πŸ» namaste tot de volgende sessie.

Karin graus
5 maanden geleden

Karin
Gisteren voor t eerst mogen ervaren wat meditatie kan doen. Een stuk ontspanning maar ook emoties wat een beetje onverwacht los kwamen. Even helemaal bij jezelf komen, soms gaan we daar wel eens aan voorbij. In een fijne sfeer, en een leuk contact met Tim mogen ervaren. Het is een absolute aanrader. Dank je wel Tim!

Rebecca
6 maanden geleden

Voor de eerste keer een meditatie sessie gedaan, en wat ben ik blij dat ik dit bij Tim heb mogen doen.
Ik voelde me heel erg gespannen voordat ik begon, maar na de 2e meditatie voelde ik rust in mijn lichaam. Het was bijzonder om dit mee te maken en t heeft me heel goed gedaan!

Sylvie
6 maanden geleden

Vandaag een uitgebreide reading gehad. Kaarten gaven precies aan hoe ik als persoon in mekaar zit, wat mijn pijnpunten zijn. Fijn om wat handvaten te krijgen zodat ik wat beter met mijn eigen valkuilen kan omgaan en makkelijker het positieve kan zien en vooral voelen. Nu flink met mezelf aan slag.
Dank je wel Tim dat jij de boodschapper wou zijn voor de engelen die me willen helpen.

Mendy
6 maanden geleden

Reiki behandeling gehad. Super fijn. Dankje wel.

Debbie Pfennings
7 maanden geleden

Wat een geweldige ervaring en ontspannen sfeer.
Ik heb er veel aan gehad,voor herhaling vatbaar en zou het iedereen aanraden!πŸ™πŸ‘Œ

Doenja
8 maanden geleden

Bij Tim een reiki sessie gedaan . Het was hele mooie ervaring met bewustwording van veel dingen . Dankjewel πŸ™πŸΌ En ik kom zeker nog eens